Workshops en cursussen in de Rustbuster academy

Rustbuster hecht veel waarde aan goed advies. Daarom bestaat naast de webshop ook de Rustbuster academy. Heel veel tevreden klanten volgden één of meerdere workshops in ons lasexperience centre. Lees hieronder meer over de workshops en de data waarop ze gegeven worden.
Hoewel onze workshops vooral autoliefhebbers samenbrengt zijn ook deelnemers met andere hobby's regelmatig te vinden!  
Volg de links om in te schrijven.

>>>>>>Nu inschrijven<<<<<<

 

Workshops intro-Dag (autoplaat) - Mig/Mag Lassen

Komt het volgende u bekend voor ?

U bent in het bezit van een oude(re) auto of motorfiets waaraan enig roestoratiewerk moet worden verricht. Of rondom huis / bedrijf lonkt een klus waarbij gelast moet worden. Uw handen jeuken om dit zelf te doen. Schuren en slijpen lukt nog wel maar u heeft nog nooit gelast. U mist daarvoor de nodige kennis en ervaring en weet niet goed hoe u dit soort werk moet aanpakken.

De oplossing is onze Intro-dag Lassen Autoplaat !

U maakt op één dag kennis met de elementaire begrippen van het lassen aan autoplaatwerk. Eerst wordt de nodige theorie behandeld en daarna kunt u het geleerde in de praktijk brengen d.m.v. een tweetal opdrachten. Enige affiniteit met techniek is wel wenselijk maar er is voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig.

Deze succesvolle workshops worden al weer geruime tijd door ons georganiseerd en de belangstelling is onverminderd hoog. Per groep werken we met 6 tot max 8 deelnemers en de minimale bezetting is 5 personen. Indien de bezetting minders is dan 5 personen,  zal de cursus worden verplaatst. Honderden enthousiaste roestorateurs gingen u voor. Een aantal daarvan heeft sindsdien indrukwekkende projecten aangepakt. Bent u de volgende?

N.B. De lunch en de koffie/thee/frisdranken zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

● De techniek van het MIG/MAG lassen
● Het maken van hechtlassen, proplassen en lasrupsjes
● Het voor- en nabewerken van de reparatiedelen
● Roestpreventie en vertinnen ('lead loading')
● Lassen en de APK
● Veiligheid tijdens het lassen
● Lasapparatuur voor de hobby
● Speciaal gereedschap
 
De praktijkopdrachten omvatten onder meer:
● Het maken van een reparatiedeel m.b.v. een wals, zetbank etc.
● Proplassen met het MIG lasapparaat

Locatie en tijden
De workshops worden gehouden in onze werkplaats te Veenendaal (halverwege Utrecht en Arnhem aan de A12). We beginnen om half tien (gaarne op tijd aanwezig zijn!)De dag eindigt rond 16.00/16:15 uur. De Mig cursus vindt plaats op woensdag & zaterdag!

Inschrijven

Heeft u vragen? Bel dan met 0318-613233. 

 

>>>>>>Nu inschrijven<<<<<<

Kosten
 Bij de prijs €236,00 euro inbegrepen is een werkboek en een paar lashandschoenen (om te gebruiken tijdens de workshop en om daarna mee naar huis te nemen).
Inbegrepen zijn ook koffie, thee en frisdranken benevens de lunch. (genoemde prijs is inclusief btw)

Niveau
Dit is een workshop voor beginners. Wij gaan er van uit dat u geen voorkennis hebt. Het theoretische gedeelte, aan de hand van een door ons samengestelde werkmap, beslaat ongeveer de helft van de tijd.

Veiligheid
U dient op deze dag (oude) niet-brandbare kleding of een overall te dragen. Safety First geldt bij ons altijd. Deelname is voor eigen risico. U dient voor aanvang van de workshop een vrijwaringsverklaring te tekenen. Gebruik altijd de aanwezige beschermingsmiddelen (bv. lashandschoenen, laskappen en veiligheidsbrillen)!

Lunch etc.
Wij zorgen voor koffie, thee en fris in ruime hoeveelheden. De lunch (rijk belegde broodjes etc.) is bij de prijs inbegrepen.

 

© 2021 - 2024 Lassen In Veenendaal Met Rustbuster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel